Volautomatische inspectie van 600 vials per minuut

Pfizer
intrion heeft onlangs bij Pfizer in Puurs een bestaande inspectielijn verder geautomatiseerd, en dat voor een capaciteit van 600 vials per minuut. De lijn, waar 'white stock'-flesjes worden gecontroleerd op correcte dichting en verontreinigingen, kreeg een volledig automatische toevoer en afvoer.

Lees meer

Alert! Memory overflow!

SUPPORT-Alert
Kan een plotse uitval van de server door een memory overflow uw business schaden? Laat het niet zo ver komen. intrion Support kan via netwerk monitoring proactieve controles uitvoeren en zo downtime voorkomen. Dat doen we met een Zabbix-applicatie. Een monitoring kit, VPN-toegang en intrion Support engineers aan het stuur garanderen de continuïteit van uw processen.

Lees meer

3D-printing is beproefde technologie voor intrion

button_3Dprint
Hoe lager het gewicht van een robotgrijper, hoe korter de cyclustijd. Daarom kiest intrion voor 3D-printing om de duurzame, lichtgewicht onderdelen te produceren voor high-speed robots. intrion maakt ook dankbaar gebruik van de ontwerpvrijheid die 3D-printing biedt om onderdelen met een hogere complexiteit en functionaliteit te ontwerpen dan mogelijk zou zijn met traditionele technieken. Dankzij deze technologie kunnen kanalen voor draden, kabels en lucht makkelijk worden geïntegreerd in het ontwerp zonder de kosten op te drijven. 3D-printing maakt het bovendien mogelijk een nieuwe grijper aanzienlijk sneller te testen. 3dprintbarometer.com

Uitpakken van safe-packs? intrion doet het automatisch!

Uitpakken van safe-packs
Janssen Pharmaceutica Beerse tilt sirooplijn 2 naar een hoger niveau van automatisatie. De lege glazen siroopflesjes die gevuld moeten worden, zitten verpakt in safe-packs - een sterke krimpfolie - en worden aangevoerd op een plastic pallet met kartonnen tussenlegvellen.

Lees meer

Integratieproject met maar liefst 25 subcontractors

Baby girl (9-12 months) drinking from bottle.
Een belangrijke internationale speler in de markt van babymelkpoeder bestelt, naast een tweede afvul- en verpakkingslijn, nu ook een derde zogenaamde 'canning line' bij intrion. De productielijn zal het poeder afvullen in premium verpakkingen voor voornamelijk de Chinese markt.

Lees meer

Nieuw serialisatieproject voor Baxter Medical Products

Baxter - kopie
De serialisatiegolf zet zich door. Baxter Lessines zal nu ook serialisatie toepassen op zijn verpakkingslijn voor oplossingen en emulsies voor parenterale voeding, de zogenaamde “Baxters” zoals u ze kent. Eind dit jaar moet alles klaar zijn.

Lees meer

Aggregatieproject voor wereldspeler in oogzorg

converted PNM file
Voor een van de grootste spelers in oogzorg wereldwijd hebben we opnieuw een aggregatieproject afgewerkt voor een site in de States. Hun missie: innovatieve producten ontwikkelen die mensen helpen om beter te zien. Ze ondersteunen zorgprofessionals met aangepaste producten en tools om hun patiënten het beste behandelingsresultaat te garanderen. intrion helpt het bedrijf om deze missie waar te maken. Met de automatische aggregatie van producten in dozen voor de wereldmarkt.

Zijn uw verpakkingslijnen al klaar voor serialisatie?

Zijn uw verpakkingslijnen al klaar voor serialisatie
Dr. Alexander Jansen, Manager Packaging Materials Baxter:
"intrion did not disappoint us to get our first lines ready for serialized packaging with the inspection system of our choice! The machines, both for item level serialization and shipper case level aggregation have proven to be reliant and efficient. The impact on our existing lines was minimized and the intrion team open in communication and inventive in their approach.”

Lees meer

Farmabedrijven ontdekken de voordelen van ‘brite stock’

Farmabedrijven ontdekken de voordelen van 'brite stock'
Het zal u bekend in de oren klinken: de productie van geneesmiddelen verloopt steeds minder efficiënt doordat er vaak in kleine batches moet worden geproduceerd. Ook Janssen Pharmaceutica (Beerse) worstelde met dit probleem.

Eric Kooremans - Sr. Manager Project Management Janssen Supply Chain
"We wilden overstappen naar een meer efficiënte productie door het maken van ‘brite stock’. Zo kunnen we de vullijn loskoppelen van de eindverpakking. We zochten een partner met ervaring in dit soort complexe combinaties van productie en interne logistiek. Die partner vonden we in intrion."

Lees meer

Nóg een klant op weg naar betrouwbaar geserialiseerd verpakken

image003
We zijn verheugd opnieuw een belangrijke Belgische speler in de farmaceutische sector tot ons cliënteel te kunnen rekenen. Op korte termijn realiseren we voor deze multinational twee verschillende item-level serialisatieoplossingen, op maat voor twee verpakkingslijnen. De impact op de bestaande lijnen is minimaal.