Het voelt goed hier in de nieuwe bedrijfsgebouwen van ons business center GG126. Sinds begin november hebben we ze officieel in gebruik genomen. Als u erbij was op het openingsevent, zal u beamen dat hier een innovatieve spirit hangt die de creativiteit van ons team triggert.

Als u er niet bij was: wij zetten graag de belangrijkste gebeurtenissen voor u op een rij. Bekijk zeker ook de foto’s en het filmpje van het event en de locatie. Dan kan u al wat wennen aan onze nieuwe omgeving en voelt u zich meteen thuis als we elkaar ontmoeten voor uw volgende project. Want daar zetten wij met plezier onze schouders onder.


You & Me

youandmeEén van de blikvangers was YuMi. Deze human collaborative robot werd pas enkele maanden geleden nog voor het eerst voorgesteld door ABB op de prestigieuze Hannover Messe. Yumi staat voor you & me, en luidt een nieuw tijdperk in van samenwerking tussen robots en mensen. Tijdens het openingsevent konden de bezoekers interactief een USB-stick assembleren met YuMi.

 

 

400 madeleines per minuut

madeleinesIn onze gloednieuwe montagehal toonden we demo’s van o.a. een volautomatische robotpickerlijn, die 400 madeleines per minuut in doosjes deed. Een andere lijn voor de farmasector demonstreerde hoe een robot customized labelt en trays automatisch vult met vials. Want dat is waar we goed in zijn: geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor zowel productie- als logistieke processen.

 

Jef Colruyt

colruytU weet wellicht dat intrion vroeger tot de Colruyt Group behoorde. Sinds 2012 varen we onze eigen koers, maar we hebben nog steeds een goede band. Jef Colruyt was persoonlijk op de opening aanwezig en wenste zijn vroegere discipelen alle succes toe. Hij haalde ook het belang aan van automatisering om concurrentieel te blijven t.o.v. bedrijven in Oost-Europa en China.

 

Motor

motorMet de opening schrijft intrion een nieuw hoofdstuk bij aan zijn groeiverhaal. CEO Gerard Paulussen: “De motor achter ons succes is dat we duurzame meerwaarde creëren door slimme gemechaniseerde maatoplossingen te bedenken en te bouwen. Onze onafhankelijkheid is cruciaal, want daardoor kunnen we de (deel)systemen kiezen en integreren die het meest geschikt zijn voor de reële noden van de klant.” Dankzij dit succes werd de bouw van het nieuwe bedrijfscomplex in Huizingen mogelijk.

 

Meer beelden van het openingsevent en de familiedag

Ontdek wat u gemist hebt, of beleef het allemaal nog eens opnieuw.