intrion

Onze historiek

intrion bedenkt en realiseert oplossingen voor industriële automatisering. We zijn ontstaan uit een fusie van Createch Engineering en Dolmen Industrial Projects en waren een tijd onderdeel van de Colruyt Group. In die periode is de basis gelegd voor het creatieve out-of-the-box-denken en de focus op hyperefficiëntie en rendement, dat intrion vandaag nog altijd kenmerkt.

 

Onze missie

Als integrator willen we een duurzame meerwaarde creëren voor uw bedrijf. Dat doen we door slim en efficiënt gemechaniseerde maatoplossingen te conceptualiseren en te realiseren. Onze onafhankelijkheid is cruciaal, want daardoor kunnen we de (deel)systemen selecteren en integreren die het meest geschikt zijn voor de productie-, verpakkings- en logistieke noden van uw bedrijf.

 

Onze waarden

We streven telkens naar een langetermijnsamenwerking. Flexibiliteit, transparantie, pragmatisme, een proactieve ingesteldheid, toegankelijkheid en vooral wederzijds vertrouwen spelen hierin een centrale rol. We zijn er ook van overtuigd dat onze oplossingen pas waarde hebben als ze bijdragen tot de duurzame ontwikkeling van uw bedrijf en zichzelf binnen afzienbare termijn terugverdienen.

 

Ons team

Meer dan 150 toegewijde medewerkers bedenken en realiseren dagelijks maatoplossingen voor de automatisatie van zowel end-of-line productie en verpakking als interne logistiek. Alle technische specialisaties zijn daarin vertegenwoordigd: PLC, PC, robotica, mechanische engineering en elektrische engineering.