intrion spreekt op event E-fulfilment

intrion at e-fulfilment event
intrion was gastspreker op het E-fulfilment event. Onze case over een automatisch magazijn voor multichannellevering bij Bijou maakte indruk...

Lees meer

intrion schenkt ICT-materiaal aan ontwikkelingslanden

Close the Gap zamelt gebruikt ICT-materiaal in van schenkers en knapt het op om internationale leer- en ontwikkelingsprojecten te steunen. Zo krijgen kansarmen de mogelijkheid om computervaardigheden te leren. intrion steunt deze organisatie.

Lees meer

Vooruitziende automatisering van verpakkingslijn Puratos

Puratos, een wereldspeler in de bakkerij- en chocoladesector, kiest intrion voor de automatisatie van de verpakkingslijn van zijn O-tenticproducten. We verhuizen een bestaande lijn, bouwen een nieuwe lijn, en voorzien meteen ook een potentiële derde lijn. Elke lijn kan elk type verpakking produceren. Dankzij de grote flexibiliteit van deze oplossing, kan Puratos continu inspelen op de vraag.

Lees meer

Never get nuts: intrion brengt rust in donutlijn

Vandemoortele in Seneffe produceert diepvriesdonuts in verschillende formaten en kleuren. Hun verpakkingslijn moet dus flexibel en snel ombouwbaar zijn. Bovendien kan het productieproces van de donuts niet zomaar gestopt worden in geval van een storing in die lijn. intrion bouwde een installatie die op alles is voorzien.

Lees meer

Complete relocatie en upgrade in recordtijd door PreSize NV

PreSize is ons constructiebedrijf dat draai-, frees-, laser- en laswerk levert met bijhorende services als pre-assemblage, ombouw van machines, integratie van nieuwe formaatdelen e.d. PreSize zorgde ervoor dat Larmuseau zijn vernieuwde geautomatiseerde productielijn kon tonen aan het publiek op Open Bedrijvendag.

Lees meer

Snelle ombouw van A tot Zeer tevreden

Rond deze tijd maakt de Sint duizenden kinderen blij met snoep. Maar wij hebben een toonaangevende speler in de snoepgoedsector blij gemaakt. Hoe? Door een automatiseringsmachine snel om te bouwen voor een nieuw productformaat.

Lees meer

Kent u de waarde van leeggoed?

Retail Partners Colruyt Group, waartoe o.a. de winkelketens Spar en Alvo behoren, besloot het sorteren van leeggoedbakken te automatiseren.

Lees meer

3D-printing is beproefde technologie voor intrion

Hoe lager het gewicht van een robotgrijper, hoe korter de cyclustijd. Daarom kiest intrion voor 3D-printing om de duurzame, lichtgewicht onderdelen te produceren voor high-speed robots. intrion maakt ook dankbaar gebruik van de ontwerpvrijheid die 3D-printing biedt om onderdelen met een hogere complexiteit en functionaliteit te ontwerpen dan mogelijk zou zijn met traditionele technieken. Dankzij deze technologie kunnen kanalen voor draden, kabels en lucht makkelijk worden geïntegreerd in het ontwerp zonder de kosten op te drijven. 3D-printing maakt het bovendien mogelijk een nieuwe grijper aanzienlijk sneller te testen. 3dprintbarometer.com

Multi-palletizing van babymelkpoeder

In onze vorige nieuwsbrief las u al over een project voor een producent van babymelkpoeder. Dat bedrijf wil nu ook de automatisatie starten voor verdere multi-palletizing. Een robot zal shipping cartons van twee verschillende lijnen groeperen en per laag op meerdere pallets stapelen. De hele lijn is operationeel in september 2015.

Gaan fragiele patisserieproducten en robots samen?

De vorige keer hadden we het al over een grote internationale speler in industriële bakkerijproducten.

Lees meer