3D scanner garandeert 100% betrouwbaarheid

In een nieuwe verpakkingsmachine die intrion bouwde voor een farmaceutische klant, wordt een 3D scanner ingezet om glazen flesjes te tellen alvorens ze in de verpakking gaan. De TriSpector van SICK biedt niet alleen meer flexibiliteit in het verwerken van verschillende kleuren – de opstelling is ook minder kritisch qua belichting dan een klassiek visiesysteem.

Lees meer

YUMI®-robot voor het eerst ingezet in Belgisch bedrijf

intrion realiseert deze zomer een eerste project met de collaboratieve YUMI®-robot van ABB. De primeur gaat naar één van onze farmaceutische klanten.

Lees meer

Twee projecten op stapel voor Datwyler

Datwyler, een Zwitserse producent van rubberen onderdelen voor de automotive en healthcare sector, gaat samen met intrion een installatie bouwen voor het automatisch verpakken en palletiseren van rubberen materiaal. Een verhaal over robotica dat in 2018 begint aan de Amerikaanse oostkust, en nadien een vervolg krijgt bij ons in het Limburgse Alken.

Lees meer

intrion schenkt ICT-materiaal aan ontwikkelingslanden

Close the Gap zamelt gebruikt ICT-materiaal in van schenkers en knapt het op om internationale leer- en ontwikkelingsprojecten te steunen. Zo krijgen kansarmen de mogelijkheid om computervaardigheden te leren. intrion steunt deze organisatie.

Lees meer

Volautomatische inspectie van 600 vials per minuut

intrion heeft onlangs bij Pfizer in Puurs een bestaande inspectielijn verder geautomatiseerd, en dat voor een capaciteit van 600 vials per minuut. De lijn, waar 'white stock'-flesjes worden gecontroleerd op correcte dichting en verontreinigingen, kreeg een volledig automatische toevoer en afvoer.

Lees meer

Alert! Memory overflow!

Kan een plotse uitval van de server door een memory overflow uw business schaden? Laat het niet zo ver komen. intrion Support kan via netwerk monitoring proactieve controles uitvoeren en zo downtime voorkomen. Dat doen we met een Zabbix-applicatie. Een monitoring kit, VPN-toegang en intrion Support engineers aan het stuur garanderen de continuïteit van uw processen.

Lees meer

3D-printing is beproefde technologie voor intrion

Hoe lager het gewicht van een robotgrijper, hoe korter de cyclustijd. Daarom kiest intrion voor 3D-printing om de duurzame, lichtgewicht onderdelen te produceren voor high-speed robots. intrion maakt ook dankbaar gebruik van de ontwerpvrijheid die 3D-printing biedt om onderdelen met een hogere complexiteit en functionaliteit te ontwerpen dan mogelijk zou zijn met traditionele technieken. Dankzij deze technologie kunnen kanalen voor draden, kabels en lucht makkelijk worden geïntegreerd in het ontwerp zonder de kosten op te drijven. 3D-printing maakt het bovendien mogelijk een nieuwe grijper aanzienlijk sneller te testen. 3dprintbarometer.com

Uitpakken van safe-packs? intrion doet het automatisch!

Janssen Pharmaceutica Beerse tilt sirooplijn 2 naar een hoger niveau van automatisatie. De lege glazen siroopflesjes die gevuld moeten worden, zitten verpakt in safe-packs - een sterke krimpfolie - en worden aangevoerd op een plastic pallet met kartonnen tussenlegvellen.

Lees meer

Integratieproject met maar liefst 25 subcontractors

Een belangrijke internationale speler in de markt van babymelkpoeder bestelt, naast een tweede afvul- en verpakkingslijn, nu ook een derde zogenaamde 'canning line' bij intrion. De productielijn zal het poeder afvullen in premium verpakkingen voor voornamelijk de Chinese markt.

Lees meer

Nieuw serialisatieproject voor Baxter Medical Products

De serialisatiegolf zet zich door. Baxter Lessines zal nu ook serialisatie toepassen op zijn verpakkingslijn voor oplossingen en emulsies voor parenterale voeding, de zogenaamde “Baxters” zoals u ze kent. Eind dit jaar moet alles klaar zijn.

Lees meer