intrion wordt ABB Robotics Solutions N.V.

Herinnert u zich nog vorig jaar? intrion werd overgenomen door ABB Robotics & Discrete Automation (RA). Ondertussen hebben wij niet stilgezeten.

Lees meer

ABB completes acquisition of intrion

Press releases | Zurich, Switzerland, 20 September 2018 ABB announced it has completed its acquisition of intrion, a privately owned company headquartered in Huizingen, close to Brussels, with approximately 120 employees and over a decade of experience in logistics automation solutions and services […]

Lees meer

Supply Chain Innovations

Op 22 maart zijn we er weer bij op Supply Chain Innovation. We vertellen er, samen met onze partner Debaenst, hoe we hun Warehouse Automation innoveerden met robotica, volautomatische stockage, klantspecifieke labeling, verpakking en orderpicking. Meer weten? Kom dan zeker naar Supply Chain Innovation. En luister wat de CEO van Debaenst over deze samenwerking te vertellen heeft.

Lees meer

Welkom op het Indumation Network Event

De industrie staat aan de vooravond van een aantal doorslaggevende strategische beslissingen omtrent innovatie en automatisatie. Om tijdig te kunnen anticiperen op deze uitdagende toekomst, mag u editie 3 van het Indumation Networkevent in Leuven beslist niet missen!

Lees meer

intrion spreekt op event E-fulfilment

intrion at e-fulfilment event
intrion was gastspreker op het E-fulfilment event. Onze case over een automatisch magazijn voor multichannellevering bij Bijou maakte indruk...

Lees meer

‘Goods-to-man’ orderpicking voor Van Marcke

De badkamerspecialist Groep Van Marcke bouwt een nieuw state-of-the-art distributiecentrum op het bedrijventerrein Lar Zuid langs de E17. Van Marcke zal hier meer dan 28.000 producten op voorraad houden. intrion kreeg de opdracht om een 'goods-to-man' orderpickingsysteem te bouwen. In het tweede kwartaal van 2018 moet alles operationeel zijn.

Lees meer

Twee projecten op stapel voor Datwyler

Datwyler, een Zwitserse producent van rubberen onderdelen voor de automotive en healthcare sector, gaat samen met intrion een installatie bouwen voor het automatisch verpakken en palletiseren van rubberen materiaal. Een verhaal over robotica dat in 2018 begint aan de Amerikaanse oostkust, en nadien een vervolg krijgt bij ons in het Limburgse Alken.

Lees meer

intrion schenkt ICT-materiaal aan ontwikkelingslanden

Close the Gap zamelt gebruikt ICT-materiaal in van schenkers en knapt het op om internationale leer- en ontwikkelingsprojecten te steunen. Zo krijgen kansarmen de mogelijkheid om computervaardigheden te leren. intrion steunt deze organisatie.

Lees meer

Automatisch gemixte pallets

Onze klant kreeg steeds vaker bestellingen voor individuele verpakkingen in plaats van hele pallets. Niet evident om het orderpicken ergonomisch en efficiënt te laten verlopen. Deze uitdaging vroeg om automatisatie...

Lees meer

Klantenevent Value Chain in Colruyt Ollignies lokt veel kijklustigen

Meer dan 120 professionals uit de industrie, groothandel en retail kwamen het hoogbouwmagazijn en onze oplossing voor automatic layerpicking bekijken. Het eerste event op 31 januari was zo'n succes dat er een tweede bedrijfsbezoek volgde op 16 februari.

Lees meer