1. Ontvang insider-info

Wij geven u nieuwe inzichten over trends in de sectoren Food, Pharma en Warehouse & Distribution. Hoe? We zijn meer dan 30 jaar actief in automatisatie in deze sectoren. Bovendien volgen we de technologische ontwikkelingen op de voet.

2. Maak gebruik van onze obsessie voor slechts één ding: integratie op maat

Wij zorgen voor uw hele automatiseringsproject: concept, bouw, aansturing en support. U kunt zich concentreren op uw business.

Wij garanderen:

  • one single point of contact
  • 24/7 bijstand
  • service gegarandeerd op vlak van maakstukken via onze dochter Presize

3. Vertrouw op een autoriteit in automatisatie

intrion differentieert zich duidelijk in de automatisatie markt aangezien ze in staat is om oplossingen voor zowel end-of-line automatisering en logistiek te integreren. Dat zit in ons DNA. We vormen twee bedrijven in één – the perfect match!

4. Ontmoet ons dream team

Meer dan 150 gemotiveerde medewerkers staan elke dag tot uw beschikking om uw systemen perfect te laten functioneren. Alle technische specialisaties zijn aanwezig: layout, systems, mechanische en elektrische engineering, PLC, robotica, PC.

5. Haal de beste mensen in huis voor uw project

Profiteer van onze onafhankelijkheid om samen te werken met de fabrikanten die het beste passen bij uw project. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor al onze partners. Partners die we samen kiezen afhankelijk van onze en uw ervaringen.

6. Raadpleeg bestaande klanten

Niet overtuigd? Vraag het onze klanten: internationale topbedrijven in Europa en daarbuiten. Wij onderhouden langdurige relaties doordat we via automatisering duurzame waarde voor hen creëren.

Referenties Warehouse & Distribution
Referenties Food
Referenties Pharma

 

Start nu!

Onderscheid uzelf van uw concurrenten!
Ontdek wat intrion voor u kan doen.