ABB - Intrion

Integrate

Een optimaal werkende totaaloplossing voor een maximale productiviteitswinst

De meeste productiviteitswinst haalt u uit totaaloplossingen die end-of-line productie, interne logistiek en IT-beheer integreren. Als onafhankelijke integrator geven wij deskundig advies bij de keuze van de verschillende subsystemen en selecteren de apparatuur die voor uw doel het meest geschikt is. Vervolgens bouwen we een optimaal werkend geheel, waarbij we de totale verantwoordelijkheid van uw project op onze schouders nemen.

We hebben daarvoor alle expertise in huis. Zowel op elektromechanisch als op PLC-, robotics en PC-vlak levert intrion een perfect geïntegreerde oplossing. Onze i-controls zorgen zowel voor de lijnsturing als voor de interface met uw ERP- en WMS of MES-systemen. Met onze SCADA kunt u alles monitoren op afstand en onze OEE volgt de performance van uw installatie perfect op, in real time of via reporting.

activities

Inline Checks

Automatiseer in volle vertrouwen

Elk product dat uw productielijn verlaat moet perfect zijn. Om dit te garanderen, inspecteren inline kwaliteitscontrole systemen 100% van de hele productie en worden de niet-conforme producten uitgestoten. U kunt verschillende parameters in die controle opnemen volgens uw vereisten: etikettering, markering, lasnaad, vorm, kleur...
activities
youtube thumbnail

Compleet geautomatiseerde kaaslijn

activities

Sealinspectie en vacuümdetectie bij verpakkingen van ringworsten.

Product Picking

Efficiënte producthandling

Nood aan steeds snellere verpakkingslijnen en hoge druk op de productiekosten: dat is de realiteit in de voedingssector. Gelukkig kunnen fabrikanten een beroep doen op 'pick & place'-technieken om deze dubbele uitdaging aan te gaan. Performante robots picken bulkproducten aan een hoog tempo en plaatsen ze in de gewenste positie voor het sorteren, verpakken en inpakken. Op die manier blijft zowel de snelheid als de productiekost onder controle.
activities
youtube thumbnail

Volautomatisch toevoegen van een lepeltje aan het bekende paarse doosje, gevuld met Milka lepel-eitjes.

activities

Volautomatische verpakkingslijn waarbij een robotpicker 400 madeleines per minuut in doosjes doet.

Product Packing

Optimale bescherming van uw producten

Secundaire verpakkingen hebben als voordeel dat het product opgeslagen, getransporteerd en getoond kan worden in de winkel. Voor dit proces is degelijke standaardapparatuur op de markt verkrijgbaar. Hebt u nood aan een verpakkingslijn op maat die aangepast is aan uw productspecificaties en de logistieke eigenschappen van uw product? Vertrouw dan op intrion.
activities
youtube thumbnail

Automatische verpakkingslijn (wrap-around) van flexibele gourdes met appelmoes.

youtube thumbnail

Verpakkingslijn voor flexibele drankverpakkingen.

Palletizing

Snel en efficiënt stapelen

Elke oplossing voor palletisering moet aangepast worden aan het product, de productlijn en aan de logistiek van het bedrijf. Hier bestaan verschillende technieken voor. Zo zijn er oplossingen die u aan het einde van de productielijn inzet, of u kiest voor een palletiseerrobot die centraal wordt ingebouwd en producten ontvangt van verschillende lijnen. Het is belangrijk om voor elk project de technische en implementatiemogelijkheden te bestuderen en de gewenste techniek zorgvuldig uit te kiezen.
activities
youtube thumbnail

Volautomatische palletisatie van dozen, houten kisten, open kartontrays en kartons met stapelnokken.

Conveying

Slimme en snelle aan- en afvoer van trays, dozen en pallets

Een productielijn kan pas efficiënt werken als die gekoppeld is aan een performant productentransport, voorzien van een efficiënte sturing. Met intrion beschikt u over een uitgebreide expertise, zowel op het niveau van de productielijn als op het niveau van intralogistieke stromen.


activities
youtube thumbnail

Leeggoedbakken worden getransporteerd naar een multi-paletising ce : 5 stapelposities, 58 soorten bakken, 2 palettypes.

youtube thumbnail

Transport van trays, van productie naar verpakking en magazijn.

Storage

Ingenieus gebruik van opslagruimte

Automatische opslagsystemen voor bakken, kartons, pallets, bigbags of IBC’s (intermediate bulk containers) leveren een hoge opslagdensiteit in combinatie met een hoge in- en uitvoerefficiëntie. De bijhorende transportoplossingen zorgen voor een flexibele en optimale benutting van de automatische opslagsystemen.
activities
youtube thumbnail

Tussentijdse opslag door middel van een miniloadmagazijn.

activities

Volautomatische order picking vanuit miniloadmagazijn voor AGF producten.

Sorting & Sequencing

Snel en zonder fouten

In de voedingssector zijn sorteren en ordenen vaak voorkomende processtappen. Sorteersystemen moeten absoluut betrouwbaar zijn, maar ook snel. intrion ontwerpt en installeert performante sorteersystemen voor de meest uiteenlopende producten. De sortering kan gebeuren op basis van barcodes, RFID, visuele beeldherkenning en OCR, al dan niet gecombineerd met captatie van gewichten en afmetingen.
activities
youtube thumbnail

Sorteercentrum voor bierflesjes.

activities

Sorteerinstallatie leeggoed: automatische sortering naar verschillende uitvoerbanen op 2 verdiepingen. Gemiddelde snelheid: 36.000 lege bierflesjes per uur.

Order Picking

Bespaar tijd en mankracht

Manueel bestellingen klaarmaken is onmiskenbaar een tijdrovende, foutgevoelige en soms ergonomisch belastende activiteit. intrion heeft jaren ervaring om voor u de beste oplossingen uit te werken om automatisch of semiautomatisch orders te verzamelen.
activities
youtube thumbnail

Order picking artikels in een “goods to man”-oplossing vanuit miniload warehouse en commissioner.

activities

Order picking vanuit productbak naar winkelbestemmingen.

Newsletter