intrion wordt ABB Robotics Solutions N.V.

Herinnert u zich nog vorig jaar? intrion werd overgenomen door ABB Robotics & Discrete Automation (RA). Ondertussen hebben wij niet stilgezeten.

De continuïteit van uw activiteiten is onze prioriteit nummer één – dat weet u al, want het is een essentieel onderdeel in onze succesvolle samenwerking. Daarom hebben we alles op alles gezet voor een vlotte overgang, zodat u maximaal de vruchten plukt van onze integratie met ABB.

De volgende stap …

… is een nieuw logo en een nieuwe naam. Wij bereiden onze systemen en externe documenten voor op deze verandering. Stoomt u ook uw administratieve systemen klaar voor een aankomende update? Eigenlijk is dat gewoon een formaliteit, met geen enkele impact op uw lopende orders of contracten. Maar u moet uw systemen wel aanpassen om juridisch conform te zijn. Om u te helpen hebben we de belangrijkste info hieronder gehighlight.

Wat wij u vragen

Vanaf 1 januari 2020 heet intrion officieel ABB Robotics Solutions N.V. Gebruik de nieuwe naam vanaf die datum bij elke aanvraag, RFQ-inkooporder of elk ander officieel document dat u aan ons richt.

Wat er niet verandert

Uw huidige contactpersonen staan nog altijd voor u klaar. Nu en in de toekomst. En ook onze adressen blijven ongewijzigd, net als onze telefoonnummers, ons btw-nummer en bankrekeningnummer.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Of kunnen we u op een andere manier helpen? Laat het ons gerust weten via be-robotics.solutions.center@abb.com.

Wij waarderen uw vertrouwen en kijken uit naar een verdere duurzame samenwerking.

Met vriendelijke groeten,

Gerard Paulussen
General Manager Consumer Segments & Service Robotics