Volautomatisch of handmatig, intrion zoekt voor u de beste oplossing

serialisatie_NLWe bouwen graag een serialisatiemodule voor uw volautomatische lijn. Daarbij print en controleert het systeem de unieke code (2D, datamatrix of cijfercode) op elke verpakking en verwijdert het meteen onleesbare exemplaren. De codes worden samen met de eigenschappen van het product opgeslagen in de database en u hebt een traceerbaar geneesmiddel dat voldoet aan de nieuwe regels, klaar om veilig de wereld in gestuurd te worden.

aggregatie_NLDaarnaast maken we ook mobiele eenheden op maat om verpakkingen van serienummers te voorzien bij het manueel inpakken in transportdozen. De serienummers van elk doosje geneesmiddelen worden door camera’s automatisch gelinkt aan de unieke codes op de dozen en opgeslagen in de database. Zo zijn ze klaar en compliant voor de markt.

 

De troeven van intrion

intrion biedt totaaloplossingen in automatisering in de farmasector. Ons i-concept werd reeds succesvol in een brede waaier farmabedrijven toegepast. En ook wat betreft serialisatie en aggregatie kunt u op intrion vertrouwen.

Als het snel moet gaan
intrion voorziet uw bestaande lijnen bijzonder snel van de nodige functionaliteiten om te voldoen aan nakende nieuwe nakende wetgeving. Zo verliest u geen afzetmarkten.
Oplossingen op maat
Het hoeft niet standaard! We implementeren oplossingen op maat van uw bestaande lijn en aangepast aan de snelheid of specifieke eisen ervan.
Onafhankelijke integrator
intrion bouwt niet alleen installaties op maat, we passen ook verschillende systemen in elkaar zodat het een naadloos geïntegreerd geheel wordt. En we integreren het 21 CFR part 11 compliant camera-inspectiesysteem van uw voorkeur.
Een (h)echte partner
We zitten aan dezelfde kant van de tafel en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Als unieke aanspreekpartner volgen we uw automatiseringsproject van A tot Z, ofwel van Aggregatie tot Serialisatie. Zo kunt u doen waar u goed in bent.

Contacteer ons