Zijn uw verpakkingslijnen al klaar voor serialisatie?

 

Heel wat farmaceutische bedrijven ondervinden praktische hindernissen als ze hun bestaande verpakkingslijnen willen klaarstomen voor serialisatie. Inbouwruimte snelheid, data matrix en variabele data: een leverancier van standaardoplossingen heeft niet altijd oog voor uw specifieke wensen. Het printen moet net iets anders of het formaatbereik is ontoereikend…

PBL_news-pharma_verkleindNiet zo bij intrion. We bieden een oplossing op maat voor nagenoeg elke serialisatieproblematiek, en dat voor bestaande én nieuwe lijnen. Zowel voor volautomatische als handmatige processen.

Bovendien werkt intrion volledig onafhankelijk. Wat uw serialisatieplatform ook is, we integreren het FDA 21 CFR part 11 inspectiesysteem van uw keuze. Ook voor het printen van de unieke codes (2D datamatrix, 1D of variabele data) bouwen we de unit op maat volgens de vereisten van uw product. Inkjet- of lasertechnologie, een extra label,… Er is heel veel mogelijk met intrion.

PV_News-pharma_verkleindDaarnaast bieden wij een passende oplossing voor de aggregatie van bundels, bv. door het aanbrengen en controleren van al dan niet voorbedrukte labels in de flow. Als u vervolgens de verzenddozen manueelaggregeert, is onze mobiele Pack-by-Layer unit onmisbaar. De serienummers van elk doosje worden door camera’s automatisch gelinkt aan de unieke label op de dozen en opgeslagen. Zo kan u ze met een gerust hart toevertrouwen aan de supply chain.

 

Dit is waarom klanten vertrouwen op intrion:

  • We zoeken samen met u naar het beste antwoord op uw probleemstelling. Wij realiseren vervolgens zelf de gekozen oplossing én volgen uw automatiseringsproject op van A tot Z.
  • intrion kan bestaande lijnen snel en met geringe impact aanpassen.
  • intrion is een onafhankelijke integrator; we integreren bv. het inspectiesysteem van uw voorkeur.

 

Contacteer ons


janssens_Baxter

“intrion did not disappoint us to get our first lines ready for serialized packaging with the inspection system of our choice! The machines, both for item level serialization and shipper case level aggregation have proven to be reliant and efficient. The impact on our existing lines was minimized and the intrion team open in communication and inventive in their approach.”
Dr. Alexander Jansen, Manager Packaging Materials Baxter

 

Baxter-LogoMet een omzet van 14,2 miljard dollar in 2012 is Baxter een van de belangrijkste internationale actoren in de farmaceutische sector en de medische technologie. De groep telt 50.800 werknemers, is actief in ruim 60 landen en commercialiseert producten in ruim 100 landen. Zijn 27 productievestigingen liggen verspreid over Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. Meer dan 70 % van de omzet wordt met toonaangevende producten geboekt, die het resultaat zijn van niet-aflatende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen. Europa is een belangrijke markt voor Baxter, waar het bijna 30 % van zijn omzet boekt. Het bedrijf stelt er 15.500 mensen te werk in een honderdtal vestigingen. De zetel van Baxter Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) bevindt zich in Zurich, Zwitserland.