ABB - Intrion

Integrate

Een optimaal werkende totaaloplossing voor een maximale productiviteitswinst

De meeste productiviteitswinst haalt u uit totaaloplossingen die end-of-line productie, interne logistiek en IT-beheer integreren. Als onafhankelijke integrator geven wij deskundig advies bij de keuze van de verschillende subsystemen en selecteren wij de apparatuur die voor uw doel het meest geschikt is. Vervolgens bouwen we een optimaal werkend geheel, waarbij we de totale verantwoordelijkheid van uw project op onze schouders nemen.

We hebben daarvoor alle expertise in huis. Zowel op elektromechanisch als op PLC-, robotics en PC-vlak levert intrion een perfect geïntegreerde oplossing. Onze i-controls zorgen zowel voor de lijnsturing als voor de interface met uw ERP- en WMS- of MES-systemen. Met onze SCADA kunt u alles monitoren op afstand en onze OEE volgt de performance van uw installatie perfect op, in real time of via reporting.

activities

Inline Checks

Conform uw strengste kwaliteitseisen

Of het nu CFR 21 Part 11 compliant moet zijn of niet, intrion integreert de nodige inspectiesystemen in uw verpakkingslijn zodat wat bij de patiënt terechtkomt aan uw strengste kwaliteitseisen voldoet.

Ontkomt ook u niet aan de serialisatiegolf die de farmawereld overspoelt? Geen probleem! intrion integreert het platform van uw keuze en test alles in huis, zodat u enkel nieuwe equipment binnenrolt dat effectief getest is en úw FAT doorstaan heeft.

Ook inzake aggregatie, waarbij de volumes te klein of te divers zijn om een casepacker in te zetten, heeft intrion de oplossing. Onze mobiele PBL-unit (Pack-by-Layer) zet u in de lijn enkel wanneer u deze nodig heeft voor aggregatie.

activities
youtube thumbnail

Fingergrip assembly.

youtube thumbnail

Print&Verify unit, geïntegreerd in een bestaande verpakkingslijn (ook wel track&trace unit genoemd). Na de bundler hebben we een PBL-unit geplaatst voor semiautomatisch en geaggregeerd verpakken van etuis.

Product Picking

Grijpen aan hoge snelheid

Van chaos naar orde, van bulk naar SKU (stock keeping unit): intrion realiseert het voor u. Een van onze specialiteiten is het aan hoge snelheid verpakken van spuiten, naalden, bijsluiters ... in een blister of doosje. Het maakt niet uit hoe u deze componenten krijgt toegeleverd, wij zoeken samen met u naar de beste automatiseringsoplossing. Dit hoeft niet noodzakelijk een Delta-robot te zijn, maar het levert wel de leukste filmpjes op: klik hiernaast op een paar van onze realisaties.
activities
youtube thumbnail

Flexpicker spuitenlijn.

youtube thumbnail

Verpakken per drie : aanvullen ontbrekend product.

Product Packing

Verpakken of ontpakken? U krijgt van ons een oplossing op maat. Als een standaard verpakkingsmachine voldoet, dan hebt u ons niet nodig. Vindt u uw ideale machine niet op de markt, geef ons dan een seintje. Soms integreren we bestaande verpakkingsoplossingen in complete lijnen. Vaak realiseren we de oplossing zelf, als de problematiek waar u mee worstelt net iets anders is. Het hoeft trouwens niet altijd verpakken te zijn, ook ontpakken behoort tot de mogelijkheden.
activities
youtube thumbnail

Spuiten verpakken in te labelen doosjes.

youtube thumbnail

Uitpakken van safe-packs

Palletizing

Slimme oplossingen waar u voordeel uit haalt

Van palletizers gaan er dertien in een dozijn. Maar bij intrion is dat net even anders: elke realisatie houdt rekening met uw specifieke wensen. Want laten we eerlijk zijn, hoeveel “off the shelf”-systemen zijn er beschikbaar die uw brite stock beheren? Of trays gevuld met vials in een palletcontainer “stoppen”? Bij intrion draaien we onze hand er niet voor om.
activities
youtube thumbnail

Loading/unloading vials in trays.

youtube thumbnail

Gerobotiseerde (de)palletisatie van trays, in en uit een wastunnel in cleanroom grade C.

Conveying

We integreren uw voorkeuren

Op zich valt er met transportsystemen niet veel eer te rapen. Maar daar gaat het ons natuurlijk niet om. Rechttoe rechtaan conveyors integreren we volop in onze oplossingen. U werkt graag met een specifieke leverancier voor uw kettingbanen ? Dan integreren we uw voorkeur. Spuitjes verticaal transporteren naar een verpakkingslijn? Dat is ook conveying!
activities
youtube thumbnail

Pennentransport voor camera inspectie en nadien verpakken in flowpacker

activities

Verticaal spuitentransport

Storage

Ingenieus gebruik van opslagruimte Automatische opslagsystemen voor bakken, kartons, pallets, bigbags of IBC’s (intermediate bulk containers) leveren een hoge opslagdensiteit in combinatie met een hoge in- en uitvoerefficiëntie. De bijhorende transportoplossingen zorgen voor een flexibele en optimale benutting van de automatische opslagsystemen. Heeft u een brite (of bright) stock-idee? Neem dan zeker contact op met ons!
activities
youtube thumbnail

Volautomatisch hoogbouwmagazijn.

Sorting & Sequencing

Snel en zonder fouten

Sorteersystemen moeten absoluut betrouwbaar zijn, maar ook snel. intrion ontwerpt en installeert succesvolle sorteersystemen voor de meest uiteenlopende producten. De sortering kan gebeuren op basis van barcodes, RFID, visuele beeldherkenning en OCR, al dan niet gecombineerd met captatie van gewichten en afmetingen.

activities
youtube thumbnail

Verpakken per drie : aanvullen ontbrekend product.

Order Picking

Bespaar tijd en mankracht

Manueel bestellingen klaarmaken is onmiskenbaar een tijdrovende, foutgevoelige en soms ergonomisch belastende activiteit. intrion heeft jaren ervaring om voor u de beste oplossingen uit te werken om automatisch of semiautomatisch orders te verzamelen.
activities
youtube thumbnail

Aggregation.

activities

Pack-by-Layer aggregation unit.

Newsletter