Op 5 januari 2016  heeft de Brabant Business Club de vijfjaarlijkse ondernemingsprijs uitgereikt aan intrion in Huizingen.

Het bestuur koos voor deze ondernemingswedstrijd 5 laureaten uit 60 geselecteerden. Dat zijn : 3DEffect, Depannage Steps, Derbigum, Rantour en intrion, omwille van hun innovatie en impact en imago in de streek.

 

  • 1 ste prijs: intrion (Huizingen): wegsens haar impact op de sector in de industriële automatisatie van productie en logistieke processen in food, pharma en intralogistics.
  • 2 de prijs: Derbigum (Lot): wegens expansietraject en focus op duurzaamheid en ecologie
  • 3 de prijs: 3dEffect (Ternat) : wegens haar Innovatie in de Visual Effects/3D/Digital Arts

 

Live time achievement award: Depannage Steps (Zellik): wegens groeitraject en bijdrage aan onze veiligheid ; familiaal bedrijf dat al 58 j bestaat.

Speciale vermelding: Rantour (Affligem): wegens haar Imago in de sector van autocarreizen  en personenvervoer met klanten als Delhaize en Rode Duvels (voetbalbond).

 

intrion is ontstaan binnen de Colruytgroep maar werkt nu volledig autonoom. intrion focust op totaaloplossingen voor de automatisatie van logistieke en end-of-line projecten voor Food en Farma sectoren en is gevestigd in Huizingen. Een team van 125 gespecialiseerde ingenieurs staat garant voor een oplossing op maat. Er is 24 uur per dag en 7 dagen op 7 technische ondersteuning voor de installaties.

De eerste drie laureaten kregen een geldprijs en alle vijf gingen naar huis met het  Full-Lidmaatschap BBC 2016 ter waarde van 750 euro.