Projectmanagers

Functie

In de rol van Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het leiden en begeleiden van een project van bij de startfase/ontwikkeling tot na de oplevering bij de klant. Je werkt een projectplan uit met mijlpalen en stelt in functie van de noden van het project je team samen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering, de opvolging, en het bijsturen van je projecplan. Je leidt en begeleidt je team, je maakt duidelijke afspraken met je interne en externe gesprekspartners en je rapporteert op regelmatige basis. Kortom, je onderneemt de nodige acties om je projecten kwalitatief en binnen de opgelegde termijnen en budgetten tot een goed einde te brengen.

Profiel

  • Je hebt een master industrieël ingenieur of gelijkwaardig door ervaring
  • Je hebt reeds een degelijke ervaring in machinebouw en/of industriële automatisatie
  • Je bent eerder een generalist dan een specialist
  • Je bent tweetalig Nederlands en Engels aangevuld met een goede kennis van het Frans is een voordeel. Een basiskennis Duits is ook een pluspunt.
  • Je bent klantgericht, je bent een geboren leider, je kan plannen en organiseren
  • Project management technieken hebben geen geheimen voor je
  • Je bent bereid om je naar het buitenland te verplaatsen (ook voor langere perioden)
  • Je beschikt over een rijbewijs BWe bieden jou een boeiende job met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden in een groeiende onderneming.
  • Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving met aangename collega’s in een no-nonsense bedrijfscultuur. Daarnaast bieden wij je kansen continu bij te leren en om internationale ervaring op te doen, dit alles aangevuld met een aantrekkelijk en competitief loon met tal van extralegale voordelen.

Wij bieden

We bieden jou een boeiende job met verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden in een groeiende onderneming. Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving met aangename collega’s in een no-nonsense bedrijfscultuur. Daarnaast bieden wij je kansen continu bij te leren en om internationale ervaring op te doen, dit alles aangevuld met een aantrekkelijk en competitief loon met tal van extralegale voordelen.

Contact

Twijfel niet, reageer en stuur je motivatiebrief en uitgebreide cv naar jobs@be.abb.com ter attentie van Human Resources.