ABB - Intrion

Integrate

Een optimaal werkende totaaloplossing voor een maximale productiviteitswinst

De meeste productiviteitswinst haalt u uit totaaloplossingen die end-of-line productie, interne logistiek en IT-beheer integreren. Als onafhankelijke integrator geven wij deskundig advies bij de keuze van de verschillende subsystemen en selecteren de apparatuur die voor uw doel het meest geschikt is. Vervolgens bouwen we een optimaal werkend geheel, waarbij we de totale verantwoordelijkheid van uw project op onze schouders nemen.

We hebben daarvoor alle expertise in huis. Zowel op elektromechanisch als op PLC-, robotics en PC-vlak levert intrion een perfect geïntegreerde oplossing. Onze i-controls zorgen zowel voor de lijnsturing als voor de interface met uw ERP- en WMS of MES-systemen. Met onze SCADA kunt u alles monitoren op afstand en onze OEE volgt de performance van uw installatie perfect op, in real time of via reporting.

activities

Inline Checks

Automatiseer in volle vertrouwen

Een basisvoorwaarde om te kunnen starten met automatisatie is dat de juiste informatie gekend is van de te behandelen goederen. Intelligente controle-units inspecteren daarom de vorm, gewicht of andere kenmerken. De resultaten van deze checks kunnen later zelfs nuttig zijn voor de controle van de status op een bepaald moment in het proces. Ook tracking & tracing via barcode, 2D/3D-matrix, RFID enz. horen hieronder thuis.
activities
youtube thumbnail

Inline checks op bakken, parcels en drankenleeggoed.

activities

Identificatie + volume en gewichtsmeting.

Product Picking

Efficiënte producthandling

Moeten uw goederen eerst op een drager geplaatst worden om ze in een verder proces automatisch te kunnen behandelen? Dan kunnen onze pickingsystemen deze optisch herkennen, opnemen en correct georiënteerd op de juiste drager afzetten.
activities
youtube thumbnail

activities

Dozen worden automatisch op trays geplaatst voor opslag.

Product Packing

Optimale bescherming van uw pakjes

Moeten na sortering, order-picking of consolidatie uw goederen herverpakt worden? Boek dan efficiëntiewinst met een volledig geïntegreerde lijn om dozen te vormen, te vullen én te sluiten. intrion kan verpakkingen aan in alle vormen en maten.

activities
youtube thumbnail

Orders worden gepickt in verschillende deelzones en geconsolideerd in een automatisch magazijn. Van zodra een order compleet is, wordt dit volledig volgens de eisen van de klant verpakt.

activities

Schalen met Donuts worden automatisch verpakt in kartonnen dozen.

Palletizing

Snel en efficiënt stapelen

Stapel uw dozen, trays, zakken en bakken automatisch en efficiënt op pallets. intrion heeft geautomatiseerde palletiseersystemen voor elk volume, formaat of gewicht. We zorgen ook voor het ontstapelen van lege pallets, het plaatsen van tussenvellen, verlijming, omsnoering, omwikkeling en labeling waar nodig.
activities
youtube thumbnail

Palletisatie van leeggoed met robots die in elkaars bereik komen.

activities

Palletisatie van wijn.

Conveying

Slimme en snelle aan- en afvoer van trays, dozen en pallets

Er zijn verschillende degelijke subsystemen beschikbaar op de markt. intrion integreert uw voorkeuren in een oplossing op maat. Onze slimme en flexibele software (PLC-PC) leidt uw producten automatisch naar hun bestemming, gebruik makend van rollenbanen, draaitafels, shuttles, liften, ...
activities
youtube thumbnail

intrion integreert een brede waaier aan transporttechnieken.

activities

Pallettransport via een brug over de drukke Afrikalaan in Gent.

Storage

Ingenieus gebruik van opslagruimte

Automatische opslagsystemen voor bakken, kartons, pallets, bigbags of IBC’s (intermediate bulk containers) leveren een hoge opslagdensiteit in combinatie met een hoge in- en uitvoerefficiëntie. De bijhorende transportoplossingen zorgen voor een flexibele en optimale benutting van de automatische opslagsystemen.
activities
youtube thumbnail

intrion kiest en integreert het meest geschikte opslagsysteem voor uw bakken, kartons of pallets.

activities

Bakkenmagazijn met multi-level shuttles.

Sorting & Sequencing

Snel en zonder fouten

Sorteersystemen moeten absoluut betrouwbaar zijn, maar ook snel. intrion ontwerpt en installeert succesvolle sorteersystemen voor de meest uiteenlopende producten. De sortering kan gebeuren op basis van barcodes, RFID, visuele beeldherkenning en OCR, al dan niet gecombineerd met captatie van gewichten en afmetingen.
activities
youtube thumbnail

Sortering van drankenleeggoed, schoenendozen en postbakken.

activities

Automatische sortering van leeggoed bakken.

Order Picking

Bespaar tijd en mankracht

Manueel bestellingen klaarmaken is onmiskenbaar een tijdrovende, foutgevoelige en soms ergonomisch belastende activiteit. intrion heeft jaren ervaring om voor u de beste oplossingen uit te werken om automatisch of semiautomatisch orders te verzamelen.
activities
youtube thumbnail

Volledig automatische orderpicking van bakken of semi-automatische orderpicking via goods-to-man systemen.

activities

Automatische orderpicking van bakken met groenten en fruit.

Newsletter